Σε πλειστηριασμό βγαίνει το εξοχικό που έχουν στην κατοχή τους ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου στο Σοφικό Κορινθίας.
Το σπίτι έχει χρέη αξίας 240.000 ευρώ σε τράπεζα από το 2009 τα οποία δεν μπορούν να αποπληρωθούν και γι’ αυτόν τον λόγο βγαίνει στο σφυρί. Αυτό έγινε γνωστό από την ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμών, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό».
Το εξοχικό, που θα βγει σε πλειστηριασμό στις 7 Δεκεμβρίου 2022 προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας