Μία ευχάριστη είδηση επεφύλασσε η σημερινή (Πέμπτη 8/9) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Έπειτα από περίπου 20 ημέρες, ο Ίβαν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, κάτι που σημαίνει πως επιστρέφει στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για τα προσεχή παιχνίδια. Αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στη Λαμία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.
Ταυτόχρονα στον Δικέφαλο του βορρά περιμένουν το ύψος της ποινής του Ελ Καντουρί που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Πέμπτη (08.09) ήταν η μέρα προπονητικής κορύφωσης στη Νέα Μεσημβρία, με ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, που περιελάμβανε δουλειά τόσο στο κομμάτι της τακτικής, όσο και στη φυσική κατάσταση.
Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε μία άσκηση κατοχής και κυκλοφορίας σε μεγάλο χώρο και στη συνέχεια η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ. Την ώρα που το ένα δούλευε με τον προπονητή πάνω στην αμυντική συμπεριφορά και το pressing, το άλλο περνούσε από μία πίστα με εμπόδια και έπαιζε παιχνίδια 4 Vs 4 σε υψηλό τέμπο, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στη συνέχεια.
O Ιβάν Νάσμπεργκ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να είναι ο μόνος παίκτης που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο. Ο στόπερ του Δικεφάλου συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.
Την Παρασκευή (09.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στη Νέα Μεσημβρία».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο