Μετά και την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, αλλά και τον κίνδυνο της αναβολής του ντέρμπι, ο Τάκης Μπαλτάκος έδρασε λογικά και αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον Στιβ Μπένετ, ώστε να ζητήσει να αλλάξει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου για το ντέρμπι της Λεωφόρου.
Ο Μπαλτάκος ανέφερε ότι σκοπός του Μπένετ ήταν να βοηθήσει τους έλληνες διαιτητές, ωστόσο από τη στιγμή που οι Big-5 δεν τους θέλουν στα ντέρμπι, θα ορίζει μόνο ξένους διαιτητές.
«Ο κύριος Μπένετ μού είπε ότι θέλησε να βοηθήσει τους έλληνες διαιτητές, όμως από τη στιγμή που αντιδρούν όλες οι ομάδες δεν έχει παρά να συμμορφωθεί με τη σύσταση και όλα τα ντέρμπι μεταξύ των πέντε μεγάλων ομάδων θα γίνουν με ξένους διαιτητές» ανέφερε ο Τάκης Μπαλτάκος στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών