Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβάλλεται το ντέρμπι αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής

Αναβάλλεται το ντέρμπι αν δεν βρεθεί ξένος διαιτητής

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τον ορισμό Σιδηρόπουλου

Απίστευτο και όμως… ελληνικό. Ο ορισμός-σκάνδαλο του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ έφερε καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εξελίξεις που δεν αποκλείεται να φέρουν ακόμα και την αναβολή του ντέρμπι της Κυριακής, αν δεν προλάβει να βρεθεί ξένος διαιτητής για να έρθει και να σφυρίξει.

Καθώς είναι πια δεδομένο πως, μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν, ντέρμπι είτε με Σιδηρόπουλο είτε με άλλον έλληνα διαιτητή δεν πρόκειται να δούμε. Όχι μόνο την Κυριακή, αλλά ολόκληρη τη σεζόν. Κάτι που είχε συμφωνηθεί εξαρχής μεταξύ της ΕΠΟ και της Super League, με την Ομοσπονδία να αθετεί τη συμφωνία, αλλά τον Μπαλτάκο να λέει πως… δεν ήξερε.

Ο ορισμός του Σιδηρόπουλου έφερε συναγερμό σε ολόκληρη τη Super League, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πηγαίνει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και να εξαπολύει κεραυνούς εναντίον του Μπαλτάκου, κατηγορώντας τον πως τινάζει το πρωτάθλημα στον αέρα.

Ο ίδιος ο Μπαλτάκος ισχυρίζεται πως δε γνώριζε για τον Σιδηρόπουλο, ενώ η ΑΕΚ πήρε θέση ξεκαθαρίζοντας πως θέλει και εκείνη ξένο διαιτητή. Η Εκτελεστική Επιτροπή διεκόπη προκειμένου να επικοινωνήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με τον Στιβ Μπένετ και να του ζητήσει να αλλάξει τον Σιδηρόπουλο με κάποιον ξένο, ωστόσο είναι αμφίβολο αν αυτό μπορεί να συμβεί αυτήν τη στιγμή. Με τρεις μέρες να απομένουν για το ντέρμπι, δε γνωρίζει κανείς αν μπορεί να βρεθεί ξένος διαιτητής για να προλάβει να έρθει, καθώς υπάρχουν σε φουλ δράση τα ξένα πρωταθλήματα.

Αν τελικά δε βρεθεί διαιτητής, τότε το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ θα αναβληθεί, καθώς μόνο και μόνο η φήμη για τον Σιδηρόπουλο είχε βάλει μπουρλότο από χθες βράδυ, ενώ ο επίσημος ορισμός του έφερε καταιγιστικές εξελίξεις.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024