Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κεραυνοί» Μαρινάκη στην ΕΠΟ

«Κεραυνοί» Μαρινάκη στην ΕΠΟ

«Σήμερα τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Τάκη Μπαλτάκο και ξεκαθάρισε πως καμία αγωνιστική δε θα γίνει αν δεν υπάρχουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι

«Κεραυνοί» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και διακοπή στη συνεδρίαση. Έπειτα από παρέμβασή του η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα πως θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές στα παιχνίδια μεταξύ των Big 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και του Άρη.

Η Εκτελεστική Επιτροπή διεκόπη και θα συνεχιστεί σε περίπου 30 λεπτά, ενώ αναμένεται να αλλάξει και ο σκανδαλώδης ορισμός του Σιδηρόπουλου στο προσεχές ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Ένας ορισμός που ήρθε κόντρα στη συμφωνία που είχε κάνει η Super League με την ΕΠΟ, με τον Τάκη Μπαλτάκο να ισχυρίζεται πως δε γνώριζε τίποτα και πως η ΚΕΔ ήταν εκείνη που αποφάσισε για τον έλληνα διαιτητή.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είπε στον Μπαλτάκο πως με την απόφαση για τον Σιδηρόπουλο τινάζει στον αέρα το πρωτάθλημα και πως καμία αγωνιστική δε θα γίνει αν δε συμφωνηθεί ομόφωνα από την ΕΕ να ορίζονται ξένοι διαιτητές.

«Σήμερα τίναξες το πρωτάθλημα στον αέρα. Καμιά αγωνιστική δε θα γίνει αν δεν το πάρεις πίσω και αν δεν συμφωνήσετε με την ομόφωνη απόφαση της Super League ότι σε παιχνίδια των 5 μεταξύ τους, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη, θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές» ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024