Παναθηναϊκός: Μοναδικό ερώτημα ο Χουάνκαρ εν όψει ΑΕΚ
Ο Ισπανός μπακ ακολούθησε ξανά μέρος του προγράμματος προτού κάνει το ατομικό του και αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα για το τριφύλλι.
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Superleague.
Οι πράσινοι πραγματοποίησαν προπόνηση το απόγευμα στο Κορωπί, με μοναδικό αμφίβολο για το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι ο Χουάνκαρ.
Διαβάστε επίσης: Τα χιαστί της Ελλάδος έως τον τελικό – Με Τσεχία στους 16
Τόσο ο Μπερνάρ, όσο και ο Σένκεφελντ προπονήθηκαν ξανά σε φουλ ρυθμούς, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Μάγκνουσον. Το πρόγραμμα για το τριφύλλι περιελάμβανε παιχνίδι σε μικρές εστίες τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Χουάνκαρ προτού κάνει ατομικό πρόγραμμα.
- Αταμάν: «Χωρίς τον Ναν έχουμε πρόβλημα στην επίθεση – Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει»
- Αταλάντα – Γιουβέντους 3-0: Πανηγυρικά στoυς «4» του Κυπέλλου Ιταλίας οι «Μπεργκαμάσκι» (vid)
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Βαλένθια 99-104 (παρ.): Μεγάλο «διπλό» των Ισπανών με ανατροπή!
- Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague την επόμενη εβδομάδα
- Εθνικές ομάδες πόλο: Τα 85 μετάλλια έφτασε η Ελλάδα σε Άνδρες και Γυναίκες – Αναλυτικά η λίστα
- Μπάγερν Μονάχου – Μονακό 91-82: Νέα ήττα των Μονεγάσκων
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι (pic)
- Παρτιζάν – Παναθηναϊκός 78-62: Κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στο Βελιγράδι (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)





























![Ακίνητα: Πώς το Μετρό εκτοξεύει τα… ενοίκια [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/akinita1-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442