Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ, τα χτυπάμε καλά και σερβίρουμε. Αν χτυπήσουμε με τον πάγο, θα γίνει σχεδόν σαν γρανίτα. Αν δεν το θέλουμε τόσο παγωμένο, μπορούμε απλώς να παραλείψουμε τον πάγο και να το σερβίρουμε στο ποτήρι με όσο πάγο επιθυμούμε.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.