Ο επί 31 χρόνια παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου είπαν την πρώτη καλημέρα στο κοινό τους και δεν έλειψαν τα περιπαιχτικά σχόλια μεταξύ τους.
-«Να το πω; Καλημέρα Ελλάδα, περίμενα πώς και πώς να το πω», είπε η νέα παρουσιάστρια του «Καλημέρα Ελλάδα».
-«Αγάπη μου, καλωσόρισες».
-«Χαίρομαι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ωραίο ταξίδι παρέα εδώ μαζί», είπε στη συνέχεια η Μαρία Αναστασοπούλου.
-«Είπες ότι ήταν κρυφός πόθος να συνεργαστείς με μένα. Τι να πω εγώ για σένα».
-«Ήμουν κρυφός σου πόθος; Το λες εδώ δημόσια;» γέλασε η παρουσιάστρια, με τον Γιώργο Παπαδάκη να αποκαλύπτει ότι το «φλερτ» για την επαγγελματική τους συνεργασία διήρκεσε τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο παρουσιαστής στη συνέχεια είπε ότι ξεκινάει η περίοδος της σκυταλοδρομίας. «Να δώσεις την σκυτάλη όπως αξίζει και αρμόζει σε πρόσωπα όπως η Μαρία Αναστασοπούλου», είπε προαναγγέλοντας με αυτό τον τρόπο την αποχώρησή του από την τηλεόραση.
Η παρουσιάστρια τόνισε ότι πήγε στον ΑΝΤ1 για να κάνουν εκπομπή μαζί και χαρακτήρισε την ομάδα της εκπομπής «υπέροχη».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας