Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στον αέρα το χιουμοριστικό τρέιλερ του Γ. Παπαδάκη με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Στον αέρα το χιουμοριστικό τρέιλερ του Γ. Παπαδάκη με το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο παρουσιαστής παρά τις φήμες ότι δεν θα συνέχιζε την πρωϊνή εκπομπή θα τον δούμε από τον Σεπτέμβρη κανονικά στο πόστο του.

Το «Καλημέρα Ελλάδα» θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν για 31η συνεχή φορά, με παρουσιαστή τον Γιώργο Παπαδάκη. Στο πλευρό του έμπειρου δημοσιογράφου και παρουσιαστή θα βρίσκεται φέτος η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία μετακόμισε από τον ΣΚΑΙ στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε επίσης; «I’ m a Celebrity…» Ποιο είναι το σκληρό ριάλιτι που θα ταράξει την ελληνική τηλεόραση

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (3/8) το κανάλι του Αμαρουσίου ανακοίνωσε και επίσημα την έλευση της δημοσιογράφου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η ανακοίνωση του σταθμού

«Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του τη Μαρία Αναστασοπούλου. Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση.

Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης. Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη», ανέφερε στην ανακοίνωσή του το κανάλι.

Το τρέιλερ με χιούμορ

Στον άερα βγήκε το πρώτο trailer της εκπομπής για τη νέα σεζόν το οποίο μάλιστα προκάλεσε κάποια ερωτηματικά. Σε αυτό ο παρουσιαστής ξυρίζεται στον καθρέφτη του και ακούγεται μια φωνή που λέει «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Κρίσιμη «μάχη» στον Πειραιά, με «φόντο» το Final-4!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την πανίσχυρη και αήττητη Φερεντσβάρος, την οποία υποδέχεται στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, για την κρίσιμη 4η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024