Η πασίγνωστη ηθοποιός που… έκανε την Τουρκία άνω κάτω – Εμφανίστηκε σε τζαμί χωρίς σουτιέν
Έχει απασχολήσει αρκετές φορές!
Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Άμπερ Χερντ, μετά την δικαστική ήττα από τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, ενώ πλέον καλείται να του πληρώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 8.600.000 εκατομμυρίων ευρώ.
Ομολογουμένως, η ηθοποιός περνάει δύσκολη περίοδο, ωστόσο αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που έχει απασχολήσει, για λάθος λόγους, τα φώτα της δημοσιότητας.
- Διαβάστε επίσης: Η Sirina δίνει 10 εκατομμύρια ευρώ στην Άμπερ Χερντ για να παίξει σε ελληνική ταινία πορνό
Πριν από δύο χρόνια η Άμπερ Χερντ βρέθηκε για διακοπές στην Τουρκία. Κατά τη διάρκεια των εν λόγω διακοπών η ηθοποιός εμφανίσθηκε σε τζαμί φορώντας στο κεφάλι της ένα κόκκινο χιτζάμπ που ίσα φαίνονταν οι ξανθές της μπούκλες και ένα μέρος του λαιμού της. Μέχρι εδώ καλά.
Αυτό που προκάλεσε τον σάλο ήταν το λευκό αραχνοΰφαντο μπλουζάκι της που άφηνε ακάλυπτο το στήθος της, αφού η Άμπερ Χερντ δεν φορούσε σουτιέν.
View this post on Instagram
Η εμφάνισή της (η ίδια ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχοντας περιορίσει τα σχόλια) έκανε έξαλλους πολλούς χρήστες του Twitter, κατηγορώντας την για απρεπή εμφάνιση και ασέβεια.
Amber Sevglisi Bianca Butti ile Bodrum’dalar.#amberheard bu kadın lezbiyen Sultanahmet camine girdi sizce uygun mu ? @DIBAliErbas pic.twitter.com/L2lIGXufaF
— mikail balaban (@47brangi) August 16, 2020
Τα σχόλια έδωσαν και πήραν, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μεταξύ άλλων την κατηγορούσαν ως «ψεύτικη» και πως στη δικαστική τους διαμάχη το δίκιο το έχει ο Τζόνι Ντεπ.
«Πληρωμένο άρθρο»
Η Χερντ, αντί να προσπαθήσει να ρίξει τους τόνους, ανέβασε στο λογαριασμό της στο twitter ένα άρθρο που την κατακεραυνώνει για την εμφάνισή της, κατηγορώντας το μέσο ότι πρόκειται για ένα «πληρωμένο» άρθρο.
«Προφανώς όποιος πλήρωσε για να γραφεί αυτό δεν πληρώθηκε αρκετά. Θα το κάνω ευκολότερο, τα τεμένη είναι αληθινά μέρη, όπως είναι τα μουσεία και οι εκκλησίες. Έτσι είναι και τα μαντίλια (όπου κάποιες φορές είναι απαραίτητα για τις επισκέψεις). Λύθηκε το μυστήριο», έγραψε, ρίχνοντας περισσότερο λάδι στη φωτιά.
https://t.co/yCM43yPgxj
Nope. Apparently whoever paid 4 this to b “written” wasnt paid enough. Ill make it easy(ier):
Mosques are real places. So are museums & churches. So are head scarfs (where they are sometimes required n order 2 visit). Mystery solved.— Amber Heard (@realamberheard) August 17, 2020
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442