Ολυμπιακός: Φουλ για πρόκριση, με τον κόσμο στο πλευρό του
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00) στη ρεβάνς του 1-1, με μοναδικό στόχο το εισιτήριο που θα τον στείλει στους ομίλους του Europa League
Η μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό έφθασε. Οι Ερυθρόλευκοι ρίχνονται απόψε (22:00) στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.
Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όπου εφόσον περάσει θα μπει στην κλήρωση από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.
Ο Κάρλος Κορμπεράν προανήγγειλε επιθετικό και κυρίαρχο ποδόσφαιρο. «Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε επιθετικά. Δημιουργώντας ευκαιρίες βρίσκεσαι πιο κοντά στο γκολ και ως εκ τούτου πιο κοντά στο να πάρεις τη νίκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να μας απειλήσει» δήλωσε ο ισπανός τεχνικός.
Στα θετικά, κανονικά υπολογίζεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου αγώνα, Ιν Μπέομ Χουάνγκ, ο οποίος δήλωσε 100% έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Τυχαίο; Ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Λεβερκούζεν δεν είχε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της ομάδας αλλά και του Ιταλού αρχιδιαιτητή καθώς οι προκλητικοί Ολιβερ και Πινέιρο έκαναν λάθη σε βάρος του
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.