Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος που επιστρέφει και τα νέα δεδομένα για Φορτούνη

Ολυμπιακός: Ο Ρέτσος που επιστρέφει και τα νέα δεδομένα για Φορτούνη

Στην τελική ευθεία το θέμα της επιστροφής του Πάνου Ρέτσου, την ώρα που είναι πολύ πιθανή και αυτή του Κώστα Φορτούνη

«Τρέχουν» για τα καλά τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε όλα τα «μέτωπα».

Με τους Ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται να φέρουν παίκτες με ποιότητα στο μεγάλο λιμάνι ενισχύοντας ουσιαστικά την ομάδα σε καίριες θέσεις.

Η υπόθεση της επιστροφής του Πάνου Ρέτσου πλέον έχει δρομολογηθεί για τα καλά και όλα δείχνουν πως είναι απλώς θέμα ημερών για να κλείσει το deal και να βρεθεί ξανά στην ομάδα όπου αναδείχθηκε ο σπουδαίος έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανή η αλλαγή στα δεδομένα για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη. Αν δεν προκύψει κάποια πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένεται να μπει από την επόμενη εβδομάδα μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις προπονήσεις της ομάδας.

Όσον αφορά τον Ρέτσο, από τη στιγμή που η Βερόνα έχει δώσει το ΟΚ για να τον αφήσει ελεύθερο να επιλέξει το νέο σταθμό της καριέρας του, τα πράγματα κύλησαν εύκολα αναφορικά με την επιστροφή του στην ομάδα όπου έπαιξε πρώτη φορά και «εκτίναξε» την καριέρα του.

Το wonderkid του Ολυμπιακού αναμένεται όπως όλα δείχνουν να πάρει το δρόμο της επιστροφής, με τους Ερυθρόλευκους να προσθέτουν στην άμυνά τους ένα πολυεργαλείο που έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους τραυματισμούς.

Ο Ρέτσος άλλωστε μπορεί να αγωνιστεί εκτός από στόπερ και στα άκρα της άμυνας, κάτι που είναι σημαντικό για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Στο «μέτωπο» του Φορτούνη τα δεδομένα όπως αναφέραμε παραπάνω άλλαξαν το τελευταίο διάστημα, με τον Κορμπεράν να περιμένει να τον εντάξει στις προπονήσεις, πάντα αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό στις μέρες που μεσολαβούν.

Sports in

Κομβικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, δοκιμασία στο «Κλ. Βικελίδης» για τον Ολυμπιακό

Σπουδαίο ντέρμπι στην «Opap Arena» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενείται νωρίτερα από τον Άρη. Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024