Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: «Καμίνι» το Καραϊσκάκη με Απόλλωνα

Ολυμπιακός: «Καμίνι» το Καραϊσκάκη με Απόλλωνα

Περισσότεροι από 20.000 φίλοι του Ολυμπιακού έκλεισαν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Κάρλος Κορμπεράν και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στο κρίσιμο ματς που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Πέμπτη (25/8) θα υποδεχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» την κυπριακή ομάδα, στη ρεβάνς του ΓΣΠ (1-1) και έχοντας τον κόσμο στο πλευρό τους θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Επιστρέφει στο Αγρίνιο το πανό του Παναιτωλικού για τον Άλκη (pic)

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα στηρίξουν για μια ακόμα φορά έμπρακτα τις προσπάθειες των «ερυθρόλευκων» ποδοσφαιριστών, με περισσότερους από 20.000 οπαδούς των Πειραιωτών να έχουν κλείσει θέση στο Γ. Καραϊσκάκης για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Ο ρυθμός ζήτησης μάλιστα είναι τέτοιος που την Πέμπτη το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι καμίνι, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να βρίσκονται στο πλευρό των παικτών του Κάρλος Κορμπεράν και να τους στηρίζουν στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται τόσο μέσω internet, όσο και από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10:00 – 18:00). Στο ματς με τον Απόλλωνα ισχύουν και τα παιδικά εισιτήρια (για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2007 και μετά), τα οποία διατίθενται μόνο στα εκδοτήρια με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024