Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταλά: «Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές»

Καταλά: «Ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Νταβίντ Καταλά, μίλησε για τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό και στάθηκε στο ποιοτικό ρόστερ των Πειραιωτών.

Στο ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει ο Ολυμπιακός στάθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού, Νταβίντ Καταλά, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό των δύο ομάδων (25/8, 22:00) για τα πλέι οφ του Europa League.

«Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νταβίντ Καταλά, με τον τεχνικό της κυπριακής ομάδας να τονίζει ότι οι παίκτες θα παλέψουν για την πρόκριση και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, σε επίθεση και άμυνα. Θα δώσουμε βάρος στην επίθεση γιατί πρέπει να σκοράρουμε. Όμως κάποια λάθη, όπως αυτά που είχαμε στο πρώτο μέρος πρέπει να τα αποφύγουμε. Φιλοδοξώ ότι μπορούμε να προκριθούμε. Θα δούμε αύριο ποιοι θα αγωνιστούν είτε από την αρχή είτε ως αλλαγή. Αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι έτοιμοι».

Για τον Χουάνγκ που είχε πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι: «Ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, με ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Ο Χουάνγκ κινείται ανάμεσα στις γραμμές και δημιουργεί προβλήματα. Να είμαστε πρώτοι στις μονομαχίες, να κερδίζουμε τις δεύτερες μπάλες. Να μπορέσουμε να βγούμε στην επίθεση και να πετύχουμε το γκολ που θα μας χαρίσει την πρόκριση».

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024