Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League ο Ολυμπιακός

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League ο Ολυμπιακός

Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς έκαναν το… χατίρι στον Ολυμπιακό ο οποίος, εφόσον περάσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού, θα είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Ολυμπιακό από τα πλέι οφ του Champions League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος ήθελαν προκρίσεις για Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς ώστε να είναι στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του Europa League αν περάσουν από τον Απόλλωνα Λεμεσού και αυτό έγινε!

Χάρη στο γκολ του Τσόλακ οι Σκωτσέζοι άφησαν εκτός την PSV ενώ οι Κροάτες «καθάρισαν» την Μπόντο Γκλιμτ στην παράταση παίρνοντας το εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Παράλληλα έκαναν και το… χατίρι στους Πειραιώτες που θα βρεθούν στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των ομίλων του Europa League την ερχόμενη Παρασεκυή (26/8, 14:00), αν προκριθούν από τους Κύπριους.

Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση αποκλεισμό κάποιας εκ των Ντιναμό ή Ρέιντζερς καθώς αμφότερες έχουν καλύτερη βαθμολογία στο ranking της UEFA και με τον υποβιβασμό τους στο Europa League θα τον έριχναν στο δεύτερο γκρουπ.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση αποκλεισμού από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο Ολυμπιακός θα είναι δεδομένα στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Europa Conference League.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024