Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Σολωμού: Όταν φωτογραφήθηκε γυμνή και έστειλε μήνυμα για την ομορφιά

Μαρία Σολωμού: Όταν φωτογραφήθηκε γυμνή και έστειλε μήνυμα για την ομορφιά

Η ηθοποιός χωρίς μακιγιάζ, ρετούς και τίποτα περιττό

Η Μαρία Σολωμού είναι από τις πιο σέξι ηθοποιούς της Ελλάδας. Αμέτρητες φορές την έχουμε θαυμάσει για τος εμφανίσεις της, που κόβουν την ανάσα.

Το καλλίγραμμο κορμί της και οι αναλογίες της εντυπωσιάζουν. Στα 47 της χρόνια, η ίδια βρίσκεται στα καλύτερά της.

Αυτήν την περίοδο, κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει το καλοκαίρι της, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα.

Πριν μερικά χρόνια, η Μαρία Σολωμού είχε φωτογραφηθεί για το περιοδικό Down Town και μας είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός της έβαλε μια ανοιχτή γούνα πάνω, την άφησε με μαύρο και άσπρο εσώρoυχο κάτω και της έδωσε τον χώρο να κάνει το παιχνίδι της με τον φακό.

Απολαύστε την

Η ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε τότε στη Φανή Πλατσατούρα δήλωσε πως… δεν θεωρεί ότι είναι όμορφη, με ωραίο σώμα και ωραίο πρόσωπο.

«Δεν έχω κανένα τέτοιο άγχος. Ποτέ άλλωστε δεν ένιωθα όμορφη, με την κλασική έννοια. Διαφορετική ναι, όμορφη όχι. Δεν έχω ούτε το τέλειο σώμα ούτε το τέλειο πρόσωπο. Δεν φρικάρω όμως».

Παράλληλα, εξήγησε γιατί επέλεξε να έχει τόσο μικρά οπίσθια: «Εγώ αποφάσισα να έχω ωραίο πωπό, ή για να στο πω καλύτερα να μην έχω πωπό, γιατί δεν μου αρέσει να εξέχει κάτι. Σιχαίνομαι αυτή την τάση “Kardashian”. Θέλω το σώμα μου να είναι πολύ αδύνατο, χωρίς να προεξέχει τίποτα. Μου αρέσει ο σωματότυπος μοντέλου. Ένα “αγορέ” σώμα που δεν έχει πολλά να ξεχειλίζουν».

Τέλος, τόνισε ότι δεν θέλει στις φωτογραφίσεις της να την κάνουν να μοιάζει με την όμορφη μικρή αδερφή της, με φίλτρα, μακιγιάζ και ρετούς.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024