Η Αρσεναλ αντιμετωπίζει στο Έτιχαντ τη Λέστερ και ο Γκάμπριελ Ζεσούς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα των «κανονιέρηδων» στην Premier League, πληγώνοντας δις τις «αλεπούδες».
Αρχικά, στο 23ο λεπτό του αγώνα, ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι… ζωγράφισε για το 1-0 των γηπεδούχων, στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι παραθυράκι του Γουόρντ.
Μάλιστα, πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από το πρώτο «χτύπημα», ο Ζεσούς έγραψε και το 2-0 για την αρμάδα του Μικέλ Αρτέτα. Κόρνερ του Μαρτινέλι, κεφαλιά του Βραζιλιάνου και αέρας δυο τερμάτων για τους «κανονιέρηδες»
Το πρώτο γκολ της Άρσεναλ με τον Ζεσούς:
Podem falar o que quiser, mas o Gabriel Jesus é um baita jogador. Jogada absurda e um Golaço pic.twitter.com/Za0sBvQCI5
Μηνύματα με ψέματα προς τους διαιτητές από συγκεκριμένα κέντρα για επίμαχες φάσεις καθώς παρουσιάζουν την εκπαίδευση της ΚΕΔ όπως τους βολεύει. Διαβάστε για το θέατρο του παραλόγου
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.