Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και συγκεκριμένα 28 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 9 οχήματα, 4 αεροσκάφη και 3 ελικόπτερα.
Το Πυροσβεστικό Σώμα είναι σε επιχειρησιακή ετοιμότητα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για σήμερα Τετάρτη αλλά και για αύριο Πέμπτη, για τις εξής περιοχές:
– Περιφέρεια Αττικής
– Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ( ΠΕ Βοιωτίας, ΠΕ Εύβοιας)
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.