Μαίρη Χρονοπούλου: Αποκαλύπτει πού χάρισε τα φορέματά της από τις ταινίες
«Είχα πάρει για την ταινία 180.000 δραχμές και θυμάμαι ότι έδινα 250.00 για τα ρούχα»
Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαίρη Χρονοπούλου.
Η ηθοποιός, που μεσουράνησε στην χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την καριέρα της αλλά και για την προσωπική της ζωή.
«Βάζαμε από την τσέπη μας τα χρήματα. Είχα πάρει για την ταινία 180.000 δραχμές και θυμάμαι ότι έδινα 250.00 για τα ρούχα», τόνισε η ηθοποιός στο «Στούντιο 4».
Και σημείωσε πως στην πραγματικότητα «έμπαινε μέσα» ενώ ταυτόχρονα δεν μπορούσε να φορέσει τα ίδια φορέματα και σε κάποια άλλη ταινία, για να «βγάλουν τα λεφτά τους».
Στο σημείο αυτό αποκάλυψε ότι στο τέλος κάθε ταινίας «χάριζα τα φορέματα μου, σε φίλους τρανς. Έπιασαν τόπο τα χρήματα, έβγαλαν το “ψωμί” τους στα σόου τους».
Δείτε το σχετικό βίντεο
Όσο για την προσωπική της ζωή; «Υπήρξαν ένας, δυο σύντροφοι στη ζωή μου που η σχέση μας ήταν πολύ ομαλή, πολύ σεβαστική, πολύ θαυμαστική και διατηρείται μέχρι και σήμερα. Μετά από 20 χρόνια. Η σχέση μπορεί να τελειώνει αλλά μένουν οι πολύ καλές στιγμές που έχεις περάσει με τον σύντροφο σου», εξομολογήθηκε.
«Όλοι έχουμε περάσει και πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή μας. Πείτε μου έναν που δεν έχει περάσει! Από αυτές μαθαίνεις να αποφεύγεις τα άσχημα και να κυνηγάς τα όμορφα. Τίποτα άλλο .Δεν είναι πάντα και από την αρχή τίποτα κακοποιητικό. Στην αρχή είναι όλα ροζ, ασημένια, χρυσά και αστραφτερά. Μετά όμως στη διαδρομή αποκαλύπτονται οι χαρακτήρες και οι άνθρωποι, η ενδοσυνεννόηση των δυο ατόμων», κατέληξε.
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
- Το λάθος, το «όνειρο», το bad trip: Η ποδηλατάδα του Άλμπερτ Χόφμαν και το πρώτο «ταξίδι» με LSD
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442