Το πρώτο του μαξ συμβόλαιο με τους Πέλικανς μετά το ρούκι, υπέγραψε ο Ζάιον Γουίλιαμσον. Ο 21χρονος δυναμικός πάουερ φόγουορντ ο οποίος την φετινή σεζόν δεν αγωνίστηκε ούτε σε ένα ματς, λόγω του χειρουργίου στο οποίο υποβλήθηκε το περασμένο καλοκαίρι έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο έναντι 193 εκατ. δολαρίων, όπου μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 231 εκατ. δολάρια.
Το νούμερο «1» του ντραφτ του 2019 μέτρησε μόλις 24 παιχνίδια τη σεζόν 2019/20, ενώ η καλύτερή του ήταν η επόμενη με τους Πέλικανς. Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2020/21 μέτρησε 61 ματς, έχοντας κατά μέσο όρο 27 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ.
New Orleans Pelicans star Zion Williamson has agreed on a five-year, $193 million designated maximum rookie extension that could earn him as much as $231 million, CAA Sports’ Co-Head of Basketball Austin Brown tells ESPN. pic.twitter.com/z4lnVLD1GM
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.