Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο; – Ποιες είναι οι επιλογές του

Φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο; – Ποιες είναι οι επιλογές του

Τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζουν φωτιά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

Έντονη αίσθηση προκάλεσαν τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου (2/7), σύμφωνα με τα οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ιστοσελίδα The Athletic, που αποκάλυψε τη… βόμβα, αναφέρει ότι ο διάσημος Πορτογάλος θέλει να παίξει στο Champions League, τουλάχιστον μια τελευταία φορά στην καριέρα του, προκειμένου να… μετρήσει τον εαυτό του απέναντι στους κορυφαίους του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Και το γεγονός ότι προς το παρόν οι Κόκκινοι Διάβολοι κινούνται ιδιαίτερα… νωχελικά στο μεταγραφικό παζάρι, σε αντίθεση με τους άλλους «μεγάλους» της γηραιάς ηπείρου, είναι ο λόγος που ο 37χρονος επιθετικός θέλει να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

Όσον αφορά τώρα τους επίδοξους μνηστήρες, ελάχιστοι είναι οι σύλλογοι που μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά τον CR7. Όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, με τη μόνη διαφορά ότι οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας δεν έχουν τον Ρονάλντο στο βασικό σχεδιασμό τους, χωρίς ασφαλώς να αποκλείονται από την κούρσα.

Κατά συνέπεια, οι πιθανότερες επιλογές για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή είναι στην ουσία δύο. Πρόκειται για την Τσέλσι και την Μπάγερν Μονάχου, με τους δύο συλλόγους να εξετάζουν σοβαρά το θέμα, και μάλιστα με τους ιθύνοντες των Λονδρέζων να έχουν ήδη συναντηθεί με τον μάνατζερ του διάσημου άσου την περασμένη εβδομάδα.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024