Η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου ενημερώθηκε χθες Πέμπτη για έναν αγνοούμενο 22χρονος κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χερσονήσου στην Κρήτη.
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., τεσσάρων ιδιωτικών σκαφών, καθώς και ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Ο 22χρονος εντοπίστηκε σε βάθος 2,5μ. και απόσταση 10μ. από την ακτή, και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.
Ο ανωτέρω αλλοδαπός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο ”ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ” Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.
Παρακολουθήστε καρέ – καρέ την ανάσυρση του άτυχου νεαρού άνδρα:
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα