Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πύργος: Από πνιγμό ο θάνατος του 45χρονου στον Άγιο Ηλία

Πύργος: Από πνιγμό ο θάνατος του 45χρονου στον Άγιο Ηλία

Ο 45χρονος υπέστη κάκωση στον αυχένα και πνιγμό

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος του 45χρονου στον Πύργο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα. Ο 45χρονος βρέθηκε νεκρός πάνω στα βράχια στην περιοχή του Άγιου Ηλία στον Πύργο, στη θέση Λουκαταίικα.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η νεκροψία έδειξε πως υπήρξε «πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος επί εδάφους κακώσεων αυχένος», και έγινε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης ήταν αυτός που διενήργησε τη νεκροψία/νεκροτομή στη σορό του άτυχου άνδρα χθες το πρωί, καταλήγοντας στο πόρισμα πως ο 45χρονος υπέστη κάκωση στον αυχένα και πνιγμό.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφ. «Πατρίς», η επικρατέστερη ερμηνεία φαίνεται πως είναι και αυτή που είχαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ότι δηλαδή περπατούσε στο σημείο και από κάποιο ύψος έπεσε στη θάλασσα και υπέστη την κάκωση στον αυχένα, ενώ ακολούθησε ο πνιγμός.

Ένα ακόμα σενάριο που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες είναι αυτό που αναφέρει πως μπορεί να ήταν ήδη στο νερό και στην προσπάθειά του να αποφύγει τον πνιγμό, ένα κύμα τον παρέσυρε και τον οδήγησε με δύναμη στο βράχο που βρέθηκε από τους λουόμενους.

Όπως εξήγησε ο κ. Γκότσης, για να πνιγεί κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση χρειάζεται να καλύπτεται το σημείο που βρίσκεται το σώμα του με τουλάχιστον 5 έως 10 εκατοστά νερό.

Πρόσθεσε δε πως στο πρόσωπό του υπήρχαν σημάδια που προήλθαν πιθανότατα από την πτώση ή την πρόσκρουση στα βράχια, ενώ αποκαλύπτοντάς του πως τα ίχνη του είχαν χαθεί από την περιοχή της Κουρούτας το περασμένο βράδυ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον οδήγησαν τα ρεύματά της θάλασσας μέχρι εκεί και να τον έριξαν στα βράχια. Βέβαια αυτό το σενάριο δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Πλέον, το Λιμενικό Σώμα έχει στα χέρια του το πόρισμα της νεκροψίας/νεκροτομής που του δίνει μια εικόνα για το πώς προήλθε ο θάνατος. Όμως παραμένουν τα ερωτηματικά όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε στο σημείο ο άτυχος άνδρας.

Όσον αφορά τη νεκρώσιμη ακολουθία, αυτή θα πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα στις 10πμ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα, μιας και η διαδικασία της ιατροδικαστικής εξέτασης ολοκληρώθηκε εγκαίρως.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024