Ελεονώρα Μελέτη για Κίτσου: «Μην εκθέτεις, δεν είμαστε όλοι όρνια»
Η παρουσιάστρια απάντησε θυμωμένα στις δηλώσεις της ηθοποιού για τις εκπομπές και τους δημοσιογράφους.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Μαρία Κίτσου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εκπομπές.
Η ηθοποιός τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως «είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό».
Τα λεγόμενά της σχολίασε το πρωί της Τετάρτης (22/6) η Ελεονώρα Μελέτη.
Η παρουσιάστρια έγινε πυρ και μανία και διαχώρισε τη δική της δουλειά από αυτή που σχολίασε η Μαρία Κίτσου.
«Είμαι πραγματικά θυμωμένη με την Μαρία Κίτσου. Αυτό που περιγράφει ότι τα πάνελ κάθονται σαν όρνια να δουν πράγματα που δεν υπάρχουν δεν έχει καμία σχέση με τη δική μας δουλειά. Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του. Όπως και εκείνη θεωρεί ότι όλη αυτή η έκθεση που συνοδεύει τη δουλειά της δεν την αφορά, όπου όμως να της πω να μην το παίρνει και τόσο προσωπικά γιατί αυτή τη στιγμή παίζει σε ένα σίριαλ που τρία χρόνια σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε: «Ήταν ηθοποιός και πριν απλά το ευρύ κοινό δεν τη γνώριζε γιατί έπαιζε σε πολύ ποιοτικές παραστάσεις σε μικρά θεατράκια της Αθήνας και ήταν λογικό να μη συνοδεύεται με τέτοια έκθεση. Δεν πρέπει να αφορίζουμε έτσι τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».
Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα», σημείωσε: «Δεν υπάρχει λόγος ακόμα και όταν σε πειράζει τόσο πολύ αυτή η έκθεση, όταν εκτίθεσαι μέσα από μια συνέντευξη να το τονίζεις. Ή σταμάτα να εκτίθεσαι ή μη ξανακάνεις κάτι τόσο εμπορικό στην τηλεόραση ή να παραμείνεις στο Εθνικό Θέατρο που έχει μια ποιότητα και μια ελεγχόμενη προβολή. Μην εκθέτεις και μη χαρακτηρίζεις ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και τους αποκαλείς όρνια. Δεν είμαστε όρνια ρε φίλε».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»
- Πάνω από 1.800 έλεγχοι στην αγορά εν όψει Πάσχα – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ιούδας: Και απελθών απήγξατο…
- Απόφαση-ορόσημο για τα «αστέρια» των ξενοδοχείων στη Booking.com
- Πώς οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής μπορεί να περνούν από γενιά σε γενιά
- Δένδιας: Στη νέα εποχή των τεράστιων προκλήσεων μοναδικό κριτήριο είναι ο ρόλος της ισχύος
- Θρήνος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ: «Έφυγε» ο Ντούσαν Βουγιόσεβιτς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)











































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442