Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Χερτζόγκ με ατζέντα τρομοκρατία και διμερείς σχέσεις
Όπως αναφέρει η Άγκυρα ο Χέρτζογκ ευχαρίστηκε τον Ερντογάν «για τις προσπάθειες της Τουρκίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας»
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισραηλινό ομόλογο του, Ισαάκ Χερτζόγκ είχε την Κυριακή ο τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με την Διεύθυνση Επικοινωνιών της τουρκικής προεδρίας, Ερντογάν και Χερτσόγκ συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις καθώς και και περιφερειακά θέματα.
Όπως σημειώνει το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού, οι πρόεδροι Τουρκίας και Ισραήλ συμφώνησαν να διατηρήσουν το διάλογο για τις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς και για ζητήματα που αφορούν την ευρύτερη περιοχή, «συμπεριλαμβανομένης της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και της ασφάλειας, και να συνεχίσουν τη συνεργασία για την ειρήνη και τη σταθερότητα».
Όπως αναφέρει η Άγκυρα ο Χέρτζογκ ευχαρίστηκε τον Ερντογάν «για τις προσπάθειες της Τουρκίας στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας».
Η Τουρκία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις προσπάθειες εξομάλυνσης των σχέσεων της με το Ισραήλ με ατζέντα την ενέργεια και τις συνεργασίες στην Ανατολική Μεσόγειο. Στους όρους του Ισραήλ για να προχωρήσουν οι συνομιλίες είναι και το ζήτημα των σχέσεων της Χαμάς με την Άγκυρα.
- ΗΠΑ: Πιθανή χρήση χερσαίων στρατευμάτων στο Ιράν – «Δεν θα σας το έλεγα αν το έκανα» λέει ο Τραμπ
- Χαλκιδική: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Το στοιχείο που «ξεκλειδώνει» το μακάβριο μυστικό
- Εξαιρετικός Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντε μινόρ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Miami Open
- Ιράν: Οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερους πεζοναύτες – Η καταστροφή μεγαλώνει ενώ συμπληρώνονται 3 εβδομάδες πολέμου
- «Σκότωσε» το άγχος μέσα σε 24 λεπτά
- Αρκάς: Η σημερινή καλημέρα αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Ρατσισμού
- Νέα Υόρκη: Βίντεο σοκ με οδηγό ΙΧ να πέφτει πάνω σε ποδηλάτες – Ένας νεκρός
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (21/3): Δράση με Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ γυναικών και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442