Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 10 Ιουνίου στα δικαστήρια Ναυπλίου κατά τη διαδικασία τακτική δικάσιμου νεαρού κατηγορούμενου για οπλοφορία.
Ο νεαρός κατηγορούμενος δικαζόταν σήμερα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για την παράβαση του νόμου περί όπλων, σύμφωνα με πληροφορίες του argolikeseidhseis.gr.
Εμβρόντητοι οι δικαστές
Ο κατηγορούμενος είχε πάρει μαζί του στο δικαστήριο ένα αεροβόλο όπλο και κατά τη διάρκεια της εξέτασής του το έβγαλε και το επέδειξε στους δικαστές.
Οι δικαστές εμβρόντητοι, διέκοψαν αμέσως τη δίκη και διατάχθηκε η σύλληψη του νεαρού, ο οποίος οδηγήθηκε στο γραφείου του εισαγγελέα από πάνοπλους αστυνομικούς με την αυτόφωρη διαδικασία.