Ναύπλιο: Πατέρας πυροβόλησε τον γιο του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι
Ο 63χρονος πατέρας τραυμάτισε στο πόδι τον 40χρονο γιο του.
Παρολίγον οικογενειακή τραγωδία στο Ναύπλιο, όπου 63χρονος στον Άγιο Ανδριανό πυροβόλησε τον 40χρονο γιο του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Ειδικότερα σύμφωνα με το loutrakiblog, λίγο πριν τις 12.15 το μεσημέρι, πατέρας και γιος διαπληκτίστηκαν έντονα στην επιχείρηση που διατηρούν, στον κόμβο του Αγίου Ανδριανού, η κατάσταση ξέφυγε και ο πατέρας πυροβόλησε τον γιό του, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά στο πόδι.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, που συνέλαβαν τον πατέρα, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό όχημα, παρόλο που είχε κληθεί και είχε φτάσει και το ΕΚΑΒ.
Την προανακριτική έρευνα για τα αίτια του αιματηρού επεισοδίου, που παρολίγον να μετατρέψει έναν πατέρα σε παιδοκτόνο, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κρίση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»
- Πάνω από 1.800 έλεγχοι στην αγορά εν όψει Πάσχα – Πόσες παραβάσεις εντοπίστηκαν
- Η UEFA ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)












![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442