Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό της ντροπής, των επεισοδίων και των τριών ωρών. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα… έβαλε με τον Ματέου Λαόθ.
O Ρουμάνος τεχνικός αμφισβήτησε ανοιχτά το πέναλτι που χάρισε το τρόπαιο στην πράσινη πλευρά, ενώ υπογράμμισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να οδηγήσει το ματς στην παράταση.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote Tv ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Έχω πολλές σκέψεις. Πολλά συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Χάσαμε τα πρώτα 30 λεπτά και δεν παίξαμε επιθετικά και με ένταση, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, αν και δεν είχε ευκαιρίες.
Δεν με πείθει ότι αυτό ήταν πέναλτι για να κριθεί ένας τελικός. Για τα επόμενα εξήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Έπαιξε ρόλο τελικά ότι είχαμε 16-17 παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή
«Δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούμε στο ματς με τον Βόλο, όμως είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι η δουλειά και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε», τόνισε επίσης ο τεχνικός του Ολυμπιακού
Κοντά σε ένα ακόμη sold out βρίσκεται ο Ολυμπιακός, καθώς έχουν απομείνει μόλις 3.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι των Πειραωτών κόντρα στον Βόλο (24/1, 17:00).