Πάτρα: Η εκταφή της Τζωρτζίνας θα «δέσει» την υπόθεση της Πάτρας – Οι τρίχες θα δώσουν κρίσιμες απαντήσεις
Έτσι θα δέσουν τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου
Στα ευρήματα που θα προκύψουν από την εκταφή της Τζωρτζίνας φαίνεται πως κρύβεται -τελικά- η λύση του μυστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.
Η 33χρονη μητέρα κατηγορείται πως σκότωσε την κόρη της -και έχει προφυλακιστεί-, ενώ η ίδια αρνείται την πράξη της.
Χθες, Παρασκευή, δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του κοριτσιού, σύμφωνα με το οποίο ο θάνατος του κοριτσιού προήλθε από την υπερβολική δόση κεταμίνης, που ήταν ικανή… να σκοτώσει ακόμα και ελέφαντα.
Μάλιστα, το ίδιο πόρισμα προτείνει και εκταφή της σορού του 9χρονου κοριτσιού, προκειμένου να πέσει περισσότερο φως σε όλα όσα πέρασε, πριν τελικά οδηγηθεί στον θάνατο.
«Η ανάληψη των τριχών θα δείξει τις κινήσεις της μητέρας»
Ο ιατροδικαστής μίλησε σε απευθείας σύνδεση με την εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» για το ιατροδικαστικό πόρισμα του θανάτου της Τζωρτζίνας, όπου αποκαλύφθηκε πως οφείλεται η χορήγηση κεταμίνης.
Ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε αρχικώς πως η κεταμίνη που δίνεται στο νοσοκομείο, χορηγείται αρχικά σε έναν ζώντα οργανισμό, κάτι που αυτομάτως αναιρεί τον ισχυρισμό πως δόθηκε κατά την ανάνηψη της 9χρονης και δεύτερον η ποσότητα που χορηγήθηκε δεν είναι αποτέλεσμα ιατρονοσηλευτικής πράξης, αλλά πράξης ανθρωποκτονίας.
Η απάντηση βρίσκεται στην εκταφή
Ερωτηθείς γιατί δεν λήφθηκαν τρίχες από την Τζωρτζίνα όταν έγινε η εκταφή για το τάμπλετ, απάντησε πως η εκταφή στην παρούσα φάση αποτελεί μία πρόταση του ιατροδικαστή Μπουζιάνη και πρέπει να εγκριθεί από την ανακρίτρια, οπότε δεν είναι ακόμη βέβαιο πως θα συμβεί.
«Εάν η ανακρίτρια κρίνει πως με τα υπάρχοντα δεδομένα μπορεί να κλείσει η υπόθεση, τότε δεν χρειάζεται να γίνει εκταφή» δήλωσε ο κ. Γαλεντέρης.
Στη συνέχεια επισήμανε πως η λήψη τριχών θα δείξει εάν είχε χορηγηθεί στο κορίτσι και άλλη τοξική ουσία αλλά και για πόσο καιρό, χωρίς αυτό να αποκλείει το γεγονός πως η κεταμίνη χορηγήθηκε στην Τζωρτζίνα με στόχο τον θάνατό της.
Εξήγησε πως η ανάληψη τριχών μπορεί να δείξει την χορήγηση ουσιών έως και 6 μήνες πριν, εξαρτάται βέβαια και το μήκος της τρίχας.
- Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της τέχνης: Η χαμένη τοιχογραφία του Τσιμαμπούε στην Ασίζη μπορεί να επιστρέψει
- Αχαΐα: 16 ετών το θύμα του θανατηφόρου τροχαίου στην Πατρών-Πύργου – Πώς έγινε το δυστύχημα
- Συναγερμός στην Κυψέλη – Ύποπτο αντικείμενο στην οδό Αμοργού
- Δένδιας: Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της – «Ουδένα απειλεί»
- Ισπανία: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Θερμοκρασίες έως -8°C και πορτοκαλί συναγερμός
- «Φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ ο Μιτάι»
- Γερμανία: Δεν θα συμμετάσχει για την ώρα στη Διεθνή Δύναμη Σταθεροποίησης στη Γάζα – Δηλώσεις ΥΠΕΞ
- Έκρηξη σε τζαμί στη Συρία: Αυξήθηκαν στους 8 οι νεκροί – Πολλοί τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442