Σάλο έχει προκαλέσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media στο οποίο απεικονίζεται ένας άντρας σε ταβέρνα να δελεάζει με φαγητό μια γάτα και στη συνέχεια να κλωτσάει με δύναμη και να τη ρίχνει στη θάλασσα.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στα social media ο άντρας: «πήγε μαζί με την παρέα του σε μία ταβέρνα στην Αιδηψό. Κορόιδευε το ζώο, έπαιζε με την πείνα του, γέλαγε που το κλώτσησε και το έριξε στην θάλασσα. Η παρέα του ακούγεται στο βίντεο να χασκογελάει ενώ δεν ακούγεται κανένας να τον σταματάει, μάλιστα αποπειράται αμέσως μετά να κάνει ακριβώς το ίδιο και σε άλλη γατούλα».
Το βίντεο τις τελευταίες ώρες αναπαράγεται από φιλοζωικές ομάδες και σύμφωνα με αναφορές φέρεται να έχει ενημερωθεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αφού το βίντεο δημοσιεύθηκε στο προφίλ του δράστη ο οποίος θέλησε να μοιραστεί την φρικαλέα πράξη του και με τους ακολούθους του.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας