«Η Ευρώπη έβγαλε χθες έναν αναστεναγμό ανακούφισης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει κριθεί και έχει κερδηθεί η μάχη» σχολίασε η Ντόρα Μπακογιάννη για τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
Τόνισε ότι η χώρα αντέδρασε και θέλει να παραμείνει παρούσα στις ευρωπαϊκές εξελίξεις.
Πρόσθεσε ότι αυτό που φαίνεται στην Γαλλία είναι ότι ενώνονται για μια ακόμη φορά τα άκρα και αυτός είναι ο κίνδυνος, είπε η κ. Μπακογιάννη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας