Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς παραμένει στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ψάχνει για τον παίκτη, που θα καλύψει το κενό του Πολ Πογκμπά, που αναμένεται το καλοκαίρι να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».
Η αγγλική ομάδα έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον 27χρονο Σέρβο διεθνή μέσο της Λάτσιο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Corriere dello». Ο Σάβιτς έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Ρώμης ως το καλοκαίρι του 2024, η οποία αξιώνει ένα ποσό περίπου 90 εκ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.
Από την πλευρά της η διάσημη αγγλική ομάδα προτείνει 80 εκατ. ευρώ και αισιοδοξεί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, έχοντας στο πλευρό της και τον ίδιο τον διεθνή άσο, ο οποίος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει στην Premier League.
Ο Πογκμπά θα φύγει στο τέλος της σεζόν από την Αγγλία και είναι σ’ επαφές με τη Γιουβέντους, αλλά θα πρέπει να μειώσει τις αποδοχές του κατά 30% για να μπορέσει να φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας του Τορίνο.
Η Μπαρτσελόνα είχε 4 δοκάρια και δύο ακυρωθέντα γκολ και η εξαιρετική Σοσιεδάδ τη νίκησε με 2-1, βάζοντας... φωτιά στην κορυφή στη La Liga! Στους 49 βαθμούς οι «Μπλαουγκράνα», στους 48 η Ρεάλ πλέον.
Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε πέναλτι στο 90+24’ για το Μαρόκο, το παιχνίδι πήγε στην παράταση και εκεί ο Γκουεγιέ με γκολ στο 94’ έδωσε το τρόπαιο στην Σενεγάλη – Ηγετική εμφάνιση από τον Μανέ, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ράφα Μπενίτεθ απέδωσε την βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ότι το δεύτερο γκολ… έκοψε τα πόδια των παικτών του, επειδή έχασαν την αυτοπεποίθησή τους