Η Ελένη Μενεγάκη εύχεται στην μικρή Μαρίνα και το Ιnstagram “λιώνει”
Η παρουσιάστρια λιώνει για τη μικρή κορούλα της
Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν χθες για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς γιόρτασε τη γέννηση της μικρότερης κόρης της Μαρίνας, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο.
Η μικρή Μαρίνα συμπληρώνει επτά χρόνια ζωής και η μητέρα της έγραψε τις πιο τρυφερές ευχές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μάλιστα μια αδημοσίευτη καλοκαιρινή φωτογραφία από τις διακοπές τους.
«Πριν 7 χρόνια τέτοια ώρα περίπου γεννήθηκε η μικρή μου κόρη! ΜΑΡΙΝΑ μου χρόνια σου πολλά! Να χαμογελάς, να διασκεδάζεις με την καρδιά σου και να σκορπάς χαρά σε όλους μας! Σ’ αγαπώ μικρό ζουζούνι» ευχήθηκε η Ελένη Μενεγάκη στην κόρη της.
Δείτε την ανάρτηση

- Ηράκλειο: Σύλληψη 36χρονου για ενδοοικογενειακή βία μετά από καταγγελία πολίτη
- Συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Πότε αναμένεται να κορυφωθεί
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος Κ’)
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς κινούνται σήμερα μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ο πρωθυπουργός της “αριστείας” θα δώσει συγχωροχάρτι για τις “υπηρεσίες” του κ. Λαζαρίδη στα σκάνδαλα;
- Καρκίνος θυρεοειδούς – από τι εξαρτάται η εξέλιξή του;
- Η ήττα του Ορμπανισμού δείχνει το μέλλον του Μητσοτακισμού
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442