«Η ρωσική προέλαση στην Ουκρανία είχε ήδη σταματήσει σε πολλές περιοχές», δήλωσε ο σύμβουλος του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εκτιμώντας πως η ρωσική εισβολή θα σταματήσει στα τέλη Απριλίου.
Σύμφωνα με το Reuters, ο Ολεξέι Αρέστοβιτς, δήλωσε την Τετάρτη ότι αναμένει ότι η ενεργός φάση της ρωσικής εισβολής θα έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη Απριλίου, καθώς η ρωσική προέλαση είχε ήδη σταματήσει σε πολλές περιοχές.
Μιλώντας στην τοπική τηλεόραση, ο Αρέστοβιτς είπε ότι η Ρωσία είχε ήδη χάσει το 40% των δυνάμεών της και επίσης υποβάθμισε την προοπτική της Ρωσίας να διεξαγάγει πυρηνικό πόλεμο.
Το Reuters δεν μπόρεσε να επαληθεύσει ανεξάρτητα τις δηλώσεις του.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας