Έτοιμος για νέα μάχη ο Ολυμπιακός, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μονακό για την 31η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00, Novasports Prime).
Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχονται από το… πάρτι του ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Πολύ σημαντικό το ματς του Μονακό για τον Ολυμπιακό, που θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι-οφ.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να ξετυλίξει τα χθεσινά… δώρα και να παραμείνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα (17-8). Άλλωστε, η χθεσινή ήττα της Αρμάνι Μιλάνο στο Τελ Αβίβ έβαλε για τα καλά στο κόλπο τον Ολυμπιακό.
Οι Ερυθρόλευκοι θα βρουν απέναντί τους μια ανεβασμένη Μονακό, που μάχεται για την είσοδό της στην οκτάδα. Με ρεκόρ 11-13, οι Μονεγάσκοι βρίσκονται στην 8η θέση της κατάταξης και βλέπουν το αποψινό ματς ως τελικό δίχως αύριο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει καλά την κρισιμότητα και τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης. Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε με πτήση τσάρτερ και με όλους τους παίκτες του ρόστερ του διαθέσιμους, καθώς υπάρχει και το επίσης κομβικό παιχνίδι με τη Βιλερμπάν την Παρασκευή.
Από την πλευρά των γηπεδούχων, ο Μάικ Τζέιμς είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες ημέρες, αλλά εκτός απροόπτου θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς . Παράλληλα, επιστρέφει από τραυματισμό και ο Λίο Βέστερμαν.
Θυμίζουμε πως στο ματς του πρώτου γύρου, στο ΣΕΦ, οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει εύκολα με 86-65.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Η επιβεβαίωση της αποτυχίας του Λανουά στο πόστο του αρχιδιαιτητή είναι ότι οι ορισμοί του και οι διαιτητές είναι «ανοιχτά βιβλία». Η ατιμωρησία σημαίνει ότι είναι ανίκανος να σταματήσει τον κατήφορο
Ο προπονητής της Τσέλιε, αντιπάλου της ΑΕΚ στους «16» του Conference League, Ιβάν Μαγέουσκι είναι πιθανό σύντομα να αποτελέσει παρελθόν, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σλοβενίας
Με μια ανάρτησή του στα social media, o Μόντε Μόρις ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το αποψινό (6/3, 21:15) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.