Στα «μαλακά» και πάλι ο ΠΑΟΚ. Μετά τη βατή του κλήρωση στα μπαράζ του Europa Conference League με τη Μίντιλαντ, αυτήν τη φορά ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει μπροστά του τη Γάνδη για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.
Μετά την πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι κόντρα στη Μίντιλαντ, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα από το Βέλγιο για να προκριθεί στα προημιτελικά της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.
Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου στάθηκε τυχερή, καθώς γλίτωσε ομάδες όπως η Ρόμα, η Ρεν και η Φέγενορντ.
Πρώτος αγώνας στην Τούμπα στις 10/3 και η ρεβάνς στο Βέλγιο, μία εβδομάδα αργότερα.
Αναλυτικά τα 8 ζευγάρια για τους «16» του Conference League:
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.