Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη μετά τον εντοπισμό ενός βρέφους, το οποίο ήταν νεκρό.
Το βρέφος, το οποίο από την πρώτη εικόνα φαίνεται να είναι νεογέννητο, το εγκατέλειψαν άγνωστοι κοντά σε σκουπιδοτενεκέδες έξω από ένα νεκροταφείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 8:00 το πρωί υπάλληλος των κοιμητηρίων βρήκε το νεκρό βρέφος.
Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και το βρέφος μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία, για νεκροψία νεκροτομή.
Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν, το νεογέννητο να το εγκατέλειψε εκεί ο άγνωστος ή η άγνωστη, λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα αποδείξει, εάν το μωράκι ήταν νεκρό, όταν γεννήθηκε ή ο θάνατός του επήλθε πολύ αργότερα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας