Ρωσία: Μητέρα βούτηξε για τα Θεοφάνεια και παρασύρθηκε από ρεύμα [Σκληρές εικόνες]
Στο σημείο η θερμοκρασία εκτός ποταμού ήταν -5 βαθμούς Κελσίου
Από μία τραγωδία σημαδεύτηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια στη Ρωσία, καθώς μητέρα δύο παιδιών βούτηξε στην παγωμένη κοίτη ποταμού και παρασύρθηκε από ρεύμα με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.
Το περιστατικό συνέβη στον ποταμό Oredezh, κοντά στο χωριό Vyra, νότια από την Αγία Πετρούπολη. Η γυναίκα έκανε τον σταυρό της, βούτηξε και εξαφανίστηκε κάτω από τον πάγο, αφού την παρέσυρε ένα ισχυρό ρεύμα.
Στο σημείο η θερμοκρασία εκτός ποταμού ήταν -5 βαθμούς Κελσίου. Μετά την βουτιά της 40χρονης επικράτησε πανικός, ενώ στο βίντεο ακούγονται τα παιδιά της να κλαίνε και να φωνάζουν «μαμά», ενώ μία γυναίκα προσπαθεί να τα ηρεμήσει.
Δείτε το βίντεο [Σκληρές εικόνες]
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί Ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
- Ο Τραμπ προσκάλεσε τον Ερντογάν στο Συμβούλιο Ειρήνης για τη Γάζα
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι 2-0: Πήρε το ντέρμπι στο ντεμπούτο του Κάρικ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442