Οι λύκοι δεν πάνε μόνο… στα βουνά, όπως συνέβη πρόσφατα στην Πάρνηθα, αλλά όταν πεινάνε αναζητούν τροφή και κοντά σε σπίτια.
Τρανό παράδειγμα η επιδρομή τους στο Νεοχώρι Ημαθίας, όπως φαίνεται στο βίντεο της ιστοσελίδας emvolos.gr.
Σε βίντεο τραβήχτηκε ξημερώματα της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου από ιδιοκτήτη σπιτιού στο Νεοχώρι Ημαθίας φαίνεται ξεκάθαρα πως δυο μεγαλόσωμοι λύκοι… πολιορκούν την αυλή του.
Μάλιστα δεν δείχνουν να ενοχλούνται καθόλου από την παρουσία μεγαλόσωμου σκύλου μέσα στην αυλή του σπιτιού.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας