Ο Τσιτσιπάς συναντήθηκε με την Παπαμιχαήλ, η οποία βρίσκεται επίσης στην Μελβούρνη και θα διεκδικήσει τη συμμετοχή της στο Αυστραλιανό Οπεν μέσω των προκριματικών.
Στη Μελβούρνη βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να μετράει πλέον αντίστροφα για το Αυστραλιανό Οπεν.
Πριν από λίγες ώρες μάλιστα το Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης έκανε την πρώτη του προπόνηση στη νέα Kia Arena, έχοντας πάντα στο πλευρό του τον πατέρα του και προπονητή του Απόστολο, αλλά και τους συνεργάτες του από την ακαδημία του Πάτρικ Μουράτογλου, όπως γίνεται σε κάθε τουρνουά.
Κατά τη διάρκεια της προπόνησης μάλιστα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Δέσποινα Παπαμιχαήλ. Η Ελληνίδα τενίστρια, Νο. 182 στην παγκόσμια κατάταξη, βρίσκεται επίσης στην Μελβούρνη, καθώς τις επόμενες ημέρες θα διεκδικήσει την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό του πρώτου Γκραντ Σλαμ της χρονιάς μέσω των προκριματικών.
Οι δύο συμπατριώτες μας φωτογραφήθηκαν στο κορτ, με την 28χρονη να ανεβάζει στα social media τη σχετική φωτογραφία με τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τον πατέρα του Απόστολο. Στη φωτογραφία είναι επίσης ο προπονητής της Δέσποινας Παπαμιχαήλ, Δημήτρης.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Ο Μάρτιν Γκεοργκίεφ σχολίασε την κλήρωση της ΑΕΚ με την Τσέλιε και τόνισε πως είναι καλή ευκαιρία για ρεβάνς για την ήττα στη League Phase από τους Σλοβένους.