Συνεχίζονται οι ακραίες τουρκικες προκλήσεις στο Αιγαίο αφού το ίδιο ζεύγος αεροσκαφών που πέταξε πάνω από τη Ρω κινήθηκε βόρεια και πραγματοποίησε νέες υπερπτήσεις σε Οινούσσες και Παναγια στα 29.000 πόδια.
Νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14.41 ζεύγος τουρκικών F-16 προχώρησε σε νέα υπέρπτηση αυτή τη φορά στη Ρω, δηλαδή στο νησιωτικό σύμπλεγμα του Καστελόριζου στα 27.000 πόδια.
Είχε προηγηθεί υπέρπτηση στις Οινούσσες στα 24,000 πόδια από σχηματισμό τεσσάρων τουρκικών f-16.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας