Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Εκτός αποστολής ο Ναμπί εν όψει ΑΕΚ

ΟΦΗ – Εκτός αποστολής ο Ναμπί εν όψει ΑΕΚ

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ναμπί για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αντίθετα ο Τσιλιανίδης θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20/12, 19:30) για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Με μικρά παιχνίδια κατοχής, ταχύτητες αντίδρασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19/12) η προετοιμασία και αμέσως μετά ο Νίκος Νιόπλας έκανε γνωστή την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 21 ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Ο τεχνικός των Κρητικών δεν θα έχει στην διάθεση του Αντίλ Ναμπί, καθώς και τον τραυματία Απόστολο Διαμαντή, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου συνέχισε θεραπεία, ο Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, ενώ ο Ουές έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: 

Επασί, Βάτερμαν, Σηφάκης, Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Μπαλογιάννης, Τοράλ, Στάικος, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου, Τσιλιανίδης, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λάμπρου, Φαν Ντάινεν και Bούρος.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024