Η κακοκαιρία «Κάρμελ» συνεχίζει να «χτυπάει» τη χώρα και, μάλιστα, έχει προκαλέσει χιονοπτώσεις σε ημιορεινά και ορεινά.
Τη χαρά του χιονιού και της ομορφιάς του θέλησε να απολαύσει ένα ζευγάρι με τα δύο τους παιδιά, ξεκινώντας από τον Βόλο με προορισμό το Πήλιο. Όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το αυτοκίνητό τους να εγκλωβίστηκε στον δρόμο Δράκειας – Χάνια λόγω του χιονιού με αποτέλεσμα η βόλτα να γίνει ταλαιπωρία.
Επενέβη η Πυροσβεστική
Η οικογένεια που βρισκόταν λίγο πριν την κορυφή του Πηλίου, υποχρεώθηκε να καλέσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τρεις άνδρες της οποίας την απεγκλώβισαν και την οδήγησαν με ασφάλεια μέχρι τη Δράκεια.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας