Ολυμπιακός – Δοκιμασία στη Λάρισα πριν από το Βελιγράδι
Να δώσει συνέχεια στα θετικά του αποτελέσματα και να φύγει από τη Λάρισα με τη νίκη θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός (15:00), που αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα για την 9η αγωνιστική της Basket League
Με το βλέμμα στραμμένο στη Λάρισα είναι ο Ολυμπιακός, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα αντιμετωπίζει σήμερα (15:00, ΕΡΤ3) στο κλειστό της Νεάπολης την ομώνυμη ομάδα για την 9η αγωνιστική της Basket League.
Οι Πειραιώτες, που προέρχονται από την τεράστια νίκη στο Καζάν κόντρα στην Ούνικς, θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να φύγουν από τη Λάρισα με το διπλό, πριν ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.
Εκτός από το σημερινό παιχνίδι θα μείνει ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς ο έλληνας φόργουορντ έμεινε στην Αθήνα για λόγους ξεκούρασης και έτσι δε θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Η Μπαρτσελόνα έδειξε την αδυναμία του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα από τους γκαρντ και ο Μόντε Μόρις έρχεται για να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα