Εύκολο απόγευμα στη Σαλαμίνα είχε η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού, που διεύρυνε τη νικηφόρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 33-17 της Σαλαμίνας εκτός έδρας, για τη 10η αγωνιστική της Handball Premier, παίζοντας σε όλη τη διάρκεια του ματς ωραίο χάντμπολ.
Οι Πειραιώτες δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους, έκαμψαν σχετικά άνετα την αντίστασή τους και συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις τους, πανηγυρίζοντας ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα. Για την επόμενη (11η) αγωνιστική της Handball Premier, οι «ερυθρόλευκοι» θα αναμετρηθούν με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας στο κλειστό του Ρέντη, την άλλη Κυριακή (12/12). Στο ματς με την Σαλαμίνα, η ομάδα του Γιώργου Καρασαββίδη είχε πρώτο σκόρερ τον Δομπρή με οκτώ γκολ.
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε από το πρώτο ημίχρονο της Σαλαμίνας και με ωραίες επιθέσεις, έφτασε στο 17-11 στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Θρύλος συνέχισε την κυριαρχία του, έπαιξε ακόμα καλύτερη άμυνα και δεχόμενος μόλις έξι τέρματα από τους γηπεδούχους, τελείωσε το ματς με +16 (17-33).
Η Μαρινέλλα έφυγε από τη ζωή και οι θρύλοι του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Γκάλης και Παναγιώτης Γιαννάκης είπαν το δικό τους «αντίο» στη Μεγάλη Κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Η ανάρτηση των ΚΑΕ Άρης, Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού με την οποία αποχαιρετούν τη μεγάλη Μαρινέλλα, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπούσε το μπάσκετ η εκλιπούσα.
Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού της Volley League, επικρατώντας με 3-2 σετ του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και κάνοντας το 2-0 στη σειρά.