Πάνος Βλάχος – «Δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο»
O γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι «οι έχοντες το μαρκούτσι» προσπαθούν να ρίξουν φόβο.
Δημοσίως συγγνώμη ζητά ο Πάνος Βλάχος μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του.
Ο ηθοποιός, με αφορμή ερωτήσεις που του έγιναν για το εμβόλιο και την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση «Ρινόκερος», ξέσπασε και είπε ότι θέλει να μείνει μακριά από τον διχασμό ενώ παράλληλα ανέφερε ότι οι δημοσιογράφοι ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Στις πρωινές εκπομπές σχολίασαν έντονα τα λεγόμενά του και τώρα ο ίδιος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.
«Γίνεται ριάλιτι»
«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν δημοσιογράφο ούτε κανέναν άνθρωπο που κάνει την δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για πρόσωπο και όχι η ερώτηση για ιδέες», λέει και προσθέτει:
«Θα ήθελα πάρα πολύ, σε έναν ρομαντικό κόσμο, όταν ρωτάνε οι άνθρωποι των εκπομπών μόνο για πρόσωπα… αυτό γίνεται κατά την άποψη μου ριάλιτι. Αν με ρωτήσεις την άποψη μου για την θρησκεία, για το θέατρο, για τον κοροναϊό μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση. Το να με ρωτάς, όμως, για πρόσωπα, πιστεύω ότι δημιουργεί έναν διχασμό. Οι πρωινές εκπομπές το κάνουν αυτό από πάντα».
- Διαβάστε επίσης: Πάνος Βλάχος – Θέλω να μείνω μακριά από τον φόβο, τον διχασμό και το μ…@@@ που γίνεται
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Απλά λέω ότι αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή δημιουργεί διχασμό και φόβο σε μια κοινωνία που είναι ήδη και διχασμένη και φοβισμένη», καταλήγει στις δηλώσεις του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης
- H Meta εγκαταλείπει το metaverse – Απολύσεις καθώς το όραμα σβήνει
- Κιμ Κατράλ: Η 69χρονη Σαμάνθα του «Sex And The City» ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για 4η φορά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442