Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμερικανίδα παρουσιάστρια συγκρίνει τον Φάουτσι με ναζιστή εγκληματία

Αμερικανίδα παρουσιάστρια συγκρίνει τον Φάουτσι με ναζιστή εγκληματία

Η Λάρα Λόγκαν είπε στον τηλεοπτικό αέρα ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Φάουτσι είναι κάτι σαν τον διαβόητο ναζιστή γιατρό Γιόζεφ Μένγκελε

Με ναζιστή εγκληματία παρομοίασε τον διακεκριμένο αμερικανό λοιμωξιολόγο, Αντονι Φάουτσι, παρουσιάστρια του Fox News.

Η Λάρα Λόγκαν είπε στον τηλεοπτικό αέρα ότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Φάουτσι είναι κάτι σαν τον διαβόητο ναζιστή γιατρό Γιόζεφ Μένγκελε.

«Μου λένε άνθρωποι ότι ο δρ. Φάουτσι δεν αντιπροσωπεύει για εκείνους την επιστήμη. Αντιπροσωπεύει τον Γιόζεφ Μένγκελε, τον ναζιστή γιατρό που έκανε πειράματα σε Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το λένε αυτό» είπε η Λόγκαν.

Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή χαρακτήρισε «απόλυτα ντροπιαστικά» τα λεγόμενα της Λόγκαν.

«Ο Γιόσεφ Μένγκελε ‘κέρδισε’ το παρατσούκλι του [σ.σ. «Αγγελος του Θανάτου»] κάνοντας θανατηφόρα και απάνθρωπα ιατρικά πειράματα σε φυλακισμένους του Ολοκαυτώματος, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση της κόλασης που πέρασαν αυτά τα θύματα με τα μέτρα για τη δημόσια υγεία. Οφείλει μια συγγνώμη» ανέφερε η Επιτροπή.

Δείτε όσα είπε

Δεν είναι η πρώτη φορά

Υπενθυμίζεται πως, με τον γιατρό του Άουσβιτς έχει παρομοιάσει τον επικεφαλής επιδημιολόγο των ΗΠΑ και η αμερικανίδα πολιτική ακτιβίστρια και συγγραφέας, Κάντις Όουενς, αντιδρώντας στις αποκαλύψεις ότι, πίσω από φρικαλέα πειράματα με σκύλους, βρίσκεται ο αμερικανός επιστήμονας.

Μετά την αποκάλυψη ότι το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, το οποίο συντονίζει ο κορυφαίος επιδημιολόγος, χρηματοδότησε πειράματα που σοκάρουν, με σκυλιά να τρώγονται ζωντανά από σκνίπες, δεκάδες βουλευτές, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και συγγραφείς στις ΗΠΑ είχαν ξεσηκωθεί και ζητούσαν εξηγήσεις από τον Φάουτσι.

Η Κάντις Όουενς, γνωστή για τις συντηρητικές της ιδέες, έσπευσε να συγκρίνει μέσω Twitter τον επιστήμονα, που συντονίζει την στρατηγική της κυβέρνησης της Ουάσινγκτον για την νόσο Covid-19, με τον «Άγγελο του Θανάτου», Γιόζεφ Μένγκελε, τα φρικιαστικά πειράματα του οποίου ευθύνονται για τον θάνατο 40.000 ανθρώπων στο Άουσβιτς.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024