Ηλιόπουλος στον Οικονόμου – Αν θέλει να βρει ποιος φάσκει και ποιος αντιφάσκει, ας αναζητήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο
Πριν δέκα μέρες, ανακοινώνοντας μέτρα, ο πρωθυπουργός «έλεγε ότι η υποχρεωτικότητα θα αποτύχει και σήμερα όχι μόνο την υιοθετεί, αλλά το κάνει και με χαράτσι 100 ευρώ το μήνα στη σύνταξη των ηλικιωμένων», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση της κυβέρνησης σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 ετών, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωσή του.
«Θυμίζουμε στον κ. Οικονόμου», ανέφερε ο κ. Ηλιόπουλος, «ότι όταν ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωνε την κοροϊδία των voucher για τους νέους, δεν το έκανε για να τους σώσει από τις ΜΕΘ, άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των νέων ευτυχώς δεν νοσούν βαριά, αλλά το έκανε μόνο και μόνο για να ‘εξαγοράσει’ την οργή τους μετά τη δημοσκοπική του κατρακύλα, αφού επί έναν χρόνο τους είχε στοχοποιήσει για την πανδημία και τους είχε ξυλοκοπήσει στις πλατείες».
Εκ του αποτελέσματος δε, προσέθεσε, «φάνηκε πως η κοροϊδία απέτυχε».
Ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε, επίσης, πως σε αντίθεση με τότε, «η χώρα πλέον θρηνεί 100 ανθρώπους τη μέρα, εξαιτίας της αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη να πείσει τους πολίτες – και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους που διατρέχουν το μεγαλύτερο κίνδυνο – να εμβολιαστούν, εξαιτίας της επιλογής του να μην στηρίξει το ΕΣΥ και να μην λάβει ουσιαστικά μέτρα ανάσχεσης της πανδημίας».
Τέλος, υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «αν θέλει να βρει ποιος φάσκει και ποιος αντιφάσκει, ας αναζητήσει τον πολιτικό του προϊστάμενο, που πριν δέκα μέρες ανακοινώνοντας μέτρα έλεγε ότι η υποχρεωτικότητα θα αποτύχει και σήμερα όχι μόνο την υιοθετεί, αλλά το κάνει και με χαράτσι 100 ευρώ το μήνα στη σύνταξη των ηλικιωμένων, που στην πλειοψηφία τους δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα».
- Συνελήφθη οδηγός λεωφορείου – Προσέκρουσε σε μπάρες σιδηροδρομικής διάβασης
- Άρης: Απουσίες και ερωτηματικά για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό
- Απεργία την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις
- Δικηγόρος Τσιτσιπά: «Δεν οδηγούσε ο Στέφανος, αλλά ο πατέρας του»
- Μητσοτάκης: Εκβιασμοί μετά το «όχι» των αγροτών: Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα, τα μπλόκα υπονομεύουν τα αιτήματα
- Πυροβολισμοί στην παραλία Bondi της Αυστραλίας: Δύο άντρες υπό κράτηση και πολλαπλά θύματα, σύμφωνα με την αστυνομία
- To άσυλο και οι ιστορίες του
- Μισός αιώνας Star Wars – Η πρώτη επική ταινία του Τζορτζ Λούκας επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες το 2027
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442