Κερατσίνι – Κύμα οργής στα social media για τον θάνατο της μικρής Όλγας στο Κερατσίνι – «Σας σιχάθηκε η ψυχή μου»
Το νέο βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την τραγική στιγμή του θανάτου της μικρής Όλγας είναι σοκαριστικό και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, ενώ έκανε και δημοσιογράφους να «λυγίσουν» στον τηλεοπτικό αέρα
«Απανθρωπιά, αναισθησία, Αποκτήνωση». Αυτές είναι μερικές από τις λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τη στάση κάποιων από τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο στο Κερατσίνι, οι οποίοι αδιαφόρησαν μπροστά στο θέαμα ενός αναίσθητου παιδιού που συνέθλιψε η τεράστια μεταλλική πόρτα του εργοστασίου.
Στη συνέχεια ωστόσο, τη σκυτάλη πήρε το Twitter, στο οποίο επικράτησε ο κακός χαμός, με τους χρήστες να αντιδρούν έντονα στην απάνθρωπη στάση των ανθρώπων που φαίνονται στο βίντεο.
Δείτε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις
Χρύσα μου, στο κάτωθι video, αυτά τα πόδια των «αντιεξουσιαστών» του Αστέρα με τα ούγκανα στις κερκίδες τους φασίστες να τα στηρίζουν, τι πόδια είναι; 1:38, 1:46, 1:52(πεσμένο το παιδί στο χορτάρι και ο άλλος το κλωστά στο κεφάλι). https://t.co/Pkp5VpL1bChttps://t.co/hZerYAiyqn
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.