Υπάρχουν συζητήσεις, συναντήσεις και συμφωνίες που αλλάζουν στο Survivor. Το φετινό στοίχημα του ριάλιτι επιβίωσης είναι να αναδείξει τις προσωπικότητες των παικτών. H Νικολέττα Καρρά είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που η Acun Media διεκδικεί για το φετινό Survivor. Θα πει το πολυπόθητο ναι;
Τι συμβαίνει με τον Σταμάτη Γαρδέλη και τη Φάρμα;
Ο Σταμάτης Γαρδέλης μπήκε στη Φάρμα και ήταν ένα από τα ισχυρά ονόματα της ριάλιτι, όμως φαίνεται πως τις πρώτες ημέρες υπήρξαν εντάσεις και διαπληκτισμοί του ηθοποιού με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, οι οποίες άλλαξαν τα δεδομένα.
Ωστόσο, το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε στην αποχώρηση του ηθοποιού ήταν ότι σταδιακά άρχισε να εκφράζει διαφωνίες για το κόνσεπτ του προγράμματος και τελικά αποχώρησε στα τέλη της πρώτης εβδομάδας.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.